Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Begur celebra la Festa Major de Sant Pere aquest cap de setmana

Begur es prepara per viure un cap de setmana intens de festa major. El municipi baixempordanès celebra la revetlla de Sant Pere i ho fa amb un ampli programa d'activitats per a tots els gustos i edats. 
This text will be replaced
La festa major de Sant Pere és per Begur la festa major d'estiu. Uns dies que el nucli s'engalana i enceta la temporada d'estiu amb propostes per a tots els gustos i edats. Si bé la festa major de Sant Pere va arrencar el cap de setmana passat amb el torneig de bitlles catalanes i la marxa puja i baixa, no serà fins aquest divendres quan s'obri el calendari dels actes centrals de la festa. 
 
Un any més el concert i el ball de l'Orquestra Internacional Maravella serà un dels moments més participatius d'aquests dies. Tot i així, hi haurà propostes de tot tipus, des d'espectacles infantils a concerts per a joves, la representació de l'obra de teatre 'Jo Jo Mut' del grup teatral Es Quinze o tallers adreçats als més petits de la casa.
 
I tot aquell ventall estarà acompanyat per la fira d'atraccions que es plantarà a la plaça Esteva i Cruañas durant tot el cap de setmana.
 
Amb la festa major de Sant Pere Begur estrena l'estiu. Durant els propers mesos el municipi oferta un gran nombre d'activitats culturals i de lleure fins a culminar amb la fira d'indians que arribarà al setembre. Serà, de nou, una festa major, en aquest cas la que es celebra en honor a Santa Reparada la que tancarà a finals de setembre l'estiu a la població.