Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

La Festa Major de Sant Pere obre les activitats d'estiu a Begur

L'estiu a Begur és sinònim de festa. I per començar a escalfar motors de cara a uns mesos carregats d'activitats que culminaran amb la Fira d'Indians que millor que fer-ho amb la Festa Major de Sant Pere. Durant tot el cap de setmana Begur ha estat immers en la festivitat de Sant Pere. Múltiples activitats per a tots els gustos i edats han fet sortir al carrer a ciutadans i turistes.
This text will be replaced
 
Si bé els primers actes de la Festa Major de Sant Pere ja els trobàvem el cap de setmana passat amb el torneig de bitlles catalanes que aquest any va arribar a la quarta edició. Aquest cap de setmana s'han viscut el gruix d'activitats. La clàssica fira de Sant Pere que va omplir el centre de la vila de parades de productes artesans es va combinar amb diferents propostes on tothom hi va trobar el seu lloc. I tot sempre amenitzat per la fira d'atraccions i llaminadures que sempre aixeca l'atenció dels més petits. La pluja va deslluïr el concert que en un primer moment estava previst el diumenge a la tarda-vespre, però que el mal temps va obligar a posposar-lo fins ben entrada la nit. També es va haver de suspendre el taller infantil previst pel diumenge a la tarda.  
 
Malgrat aquest apunt de mal temps Begur ha encetat un estiu que ve amb un programa ampli d'activitats sota el braç. Des de mercats artesanas, a desfilades de moda, concerts, visites guiades, sardanes i activitats infantils, aquestes són algunes de les moltes propostes que ha preparat l'ajuntament begurenc. Ja al setembre, es celebrarà la desena edició de la Fira d'Indians que és el cap de setmana per excel·lència a la vila i tot acabarà igual que ha començat, amb una altra festa major, en aquest cas la Festa Major de Santa Reparada el 15 i 16 de setembre.