220 participants a la Travessa de s'Eixugador de Begur

Aquest diumenge la Platja d'Aiguafreda ha acollit aquesta prova esportiva que es celebra des de fa 16 anys el tercer diumenge del mes de juliol. 
 
Es tracta d'una prova simpàtica i d'allò més consolidada entre els begurencs. Tant és així que persones de totes les edats hi participen, doncs s'hi troben des de nens de 12 anys acompanyats dels seus pares fins a persones de més de 70 anys. 
 
Amb aquest ventall de nedadors tan eclèctic, queda clar que la prova no busca promoure la competitivitat entre participants, sinó ser un esdeveniment d'estiu de caràcter popular. 
 
La Travessa de s'Eixugador es celebra religiosament des de fa 16 anys i s'ha convertit en una cita ineludible en el calendari d'estiu de Begur. Originalment, però, la prova va néixer amb la voluntat de posar en valor el paisatge natural únic de la platja d'Aiguafreda. 
 
Per disputar la prova, es trasllada tots els nedadors en barca a l'altra banda del paratge d'Aiguafreda i un cop es dóna el tret de sortida, aquests es desplacen nedant fins a la platja on hi ha situada la meta d'arribada.