Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Esclanyà viu una Festa Major farcida d'activitats

La gresca i la xerinola han impregnat el municipi d'Esclanyà aquest cap de setmana. En el marc de la seva festa major, la vila ha acollit de l'1 al 3 d'agost multitud d'activitats socials, culturals, esportives i de lleure.
This text will be replaced
 
 
Per començar a fer boca, la festa major va tenir una prèvia una setmana abans quan es va portar a terme una pintada de samarretes pels més petits i una caminada nocturna per tots els públics. 
 
L'encarregat de donar el tret de sortida al programa d'actes oficial el divendres 1 d'agost va ser el Grup de Teatre Es Quirrze amb la representació de l'obra "Jo, jo mut". Una activitat que va precedir-ne moltes d'altres com la festa de l'escuma, una de les cites de festa major més esperades per la canalla i que un any més va ser tot un èxit. El mateix dissabte, ja ben entrada la nit, es va celebrar la festa major jove, una iniciativa que es va estrenar l'any passat amb gran encert i que enguany s'ha consolidat. 
 
La Festa Major d'Esclanyà té la voluntat de programar activitats per tots els públics, des de la franja infantil fins al públic més veterà. 
 
Precisament el concert de l'Orquestra Montgrins va ser una de les activitats més multitudinàries de la Festa Major d'Esclenyà. 
Aquest diumenge, la sala polivalent del nucli va quedar-se petita pels centenars de persones que van aplegar-shi per sentir el concert de Festa Major, una cita musical d'allò més elegant que recull versions dels grans temes de la música del nostre país. Es tracta d'una activitat que és un èxit assegurat a cada edició i que es corona a la nit amb un ball multitudinari on s'hi aplega tota la població d'Esclanyà i dels municipis veïns. 
 
La Festa Major d'Esclanyà ha acollit també altres activitats com la tradicional missa solemne o una audició de sardanes.