Amb el concert poètic de Xavi Múrcia s'inaugura el 37è Festival de música de Begur

Xavi Múrcia va donar el tret de sortida el Festival de música que es celebra cada any al municipi de Begur. El cantant i guitarrista es dedica professionalment a la música des de l'any 1988. "A través de Vinyoli" és el títol de l'espectacle que acompanya al grup i que ofereix a tot al públic una passejada de poesia dita i cantada de Joan Vinyoli.  
 
 
Per al cantant, l'any Vinyoli no és més que una oportunitat per expressar una passió gairebé innata per l'obra del poeta barceloní. Xavi Múrcia pretén anar a l'arrel dels versos originals i impregnar-los d'un discurs sonor, on el folk i el rock conviuen amb la cançó d'autor però també amb l'electrònica. 
 
Aquest any, Begur celebra 30 anys des que el poeta Joan Vinyoli va començar a estiuejar al municipi
i el centenari del seu naixement. És un dels autors més importants de la nostra poesia moderna. Joan Vinyoli  va descobrir l'àmbit metafòric i sensorial del mar a Begur. És per això que el poble, oferirà durant aquests mesos molts actes en commemoració a l'autor. 
  
El públic del concert va poder gaudir d'una vetllada agradable i divertida gràcies a l'equip i cantat Xavi Múrcia. Van poder recordar i descobrir molts poemes del gran poeta Joan Vinyoli.   
 
 El Festival de música Begur es celebrarà cada divendres fins el proper 22 d'Agost al pati de les Escoles Velles.