Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Begur remodela l'entrada de l'ajuntament

Canvi estètic i funcional el que s'ha fet a l'entrada de l'Ajuntament de Begur. Des de fa unes setmanes la casa de la vila presenta una entrada totalment renovada que millora l'accessibilitat dels ciutadans.
This text will be replaced
Les obres de millora del que és l'entrada exterior de l'ajuntament es van executar arran del procés d'extracció d'una de les palmeres que presidia aquest espai. El que en un primer moment havia de suposar la simple substitució de la palmera malalta ha acbat amb aquest rentat de cara. La tasca per arrencar la palmera danyada amb l'escarabat morrut va provocar haver d'aixecar gairebé tot el paviment de l'entrada, una situació que va portar a l'equip de govern a decidir executar obres de millora en tot aquest espai.
 
Es va optar per canviar tot el paviment tal i com requeria l'operació d'extracció i substitució i tot seguit es va veure l'oportunitat per fer una rampa per a persones amb la mobilitat reduïda. El terra que s'ha col·locat respon a qüestions estètiques i cromàtiques i té ima durabilitat i rugositat que garanteixen la seguretat de les persones que hi accedeixin en dies de pluja o humitat.
 
La instal·lació d'una barana del mateix estil colonial que la que hi ha a tot l'ajuntament completarien aquestes obres que es van executar majoritàriament durant l'estiu i que fan de la casa de la vila un equipament adaptat a les necessitats de les persones amb la mobilitat reduïda.