Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Comencen les obres de reforma integral de la plaça Esteva i Cruañas

Begur ha iniciat les obres de remodelació integral de la plaça Esteva i Cruañas. Es tracta d'una millora del que és una de les principals entrades a Begur i una de les primeres imatges que els visitants s'emporten de la vila quan arriben al municipi.
This text will be replaced
El seu emplaçament estratègic va portar a l'equip de govern a decidir abordar un canvi radical dels usos d'aquest espai. Fins ara aquesta plaça situada al centre històric i per a vianants de Begur esdevenia una zona d'estacionament per a vehicles i també s'hi ubicaven unes àrees d'aportació de residus. Amb aquestes obres que han començat aquesta darrera quinzena d'octubre la plaça Esteva i Cruañas es convertirà en un indret social ocupat tan sols per les persones.
 
El nou ús social ha obligat a eliminar l'aparcament que ocupava la major part de la plaça. En quatre mesos aquest espai cèntric de Begur serà només destinat als vianants. Pel que fa als aparcaments que s'han perdut, des del consistori ja estudien alternatives.
 
Es té previst que les obres acabin d'executar-se durant el mes de març, tot amb la intenció d'iniciar la nova temporada turística que s'enceta per Setmana Santa amb la plaça enllestida. Les obres de reforma tenen un cost d'aproximadament 400.000 euros.