Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

La Fira de la Castanyera de Begur és pionera al Baix Empordà

Per Tots Sants toca menjar castanyes i panellets. Així mateix ho ha demostrat la tercera edició de la Fira de la Castanyera de Begur. 
This text will be replaced
 
Amb l'objectiu de fer gaudir a tota la família, el municipi ja fa quatre anys que organitza aquest esdeveniment que s'allarga tot el cap de setmana. Des de divendres i fins aquest diumenge, els begurencs i begurenques i també els visitants de fora han tingut l'oportunitat de passejar per Begur i participar a un munt d'activitats programades.
 
 
Des de sessions de cinema o un concurs d'Instagram, fins a tallers infantils on els més petits han fet la bossa per posar les castanyes i també han après a fer panellets. Paral·lelament a les activitats organitzades, els carrers centrals del municipi han ofert també un mercat de productes artesans amb més de vint parades.
 
Per tal de donar continuïtat a les nostres tradicions, Begur organitza la Fira de la Castanyera amb l'objectiu de seguir celebrant una festa en què el protagonista és el producte de la terra, la castanya. 
 
La Fira de la Castanyera de Begur és pionera al Baix Empordà, ja que és la única que dóna principal protagonisme a la castanya.