Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Begur dona la benvinguda al Nadal amb la tradicional cantada escolar a l’església

Coincidint amb l'últim dia de curs abans de les vacances de Nadal, molts infants i nens i nenes han celebrat les activitats nadalenques que han preparat durant les últimes setmanes per compartir amb la resta de companys i famílies.

This text will be replaced

Al Baix Empordà, al poble de Begur, es molt tradicional que la mainada de totes les edats s'acosti fins al centre del poble i interpreti una àmplia selecció de cançons tradicional catalanes de Nadal.

Les famílies encerclen els joves cantaires que se situen davant i a les escales de l’església. Després d'un cant conjunt, cada curs amb acompanyament musical i coreografia inclosa, interpreten les cançons més clàssiques d'aquests dies i d'altres menys conegudes que segurament tornaran a cantar abans o després dels àpats nadalencs per delectar a tota la família.

Ben abrigats, amb barretines o manualitats a les mans i amb moltes ganes de demostrar tot el què han après amb els professors i professores a l'escola, es converteixen en els protagonistes de la festa i l'objectiu de els càmeres de filmar, fotografiar, tablets i telèfons mòbils que serveixen per tenir un bon record de l'acte i, si algun familiar no s'ha pogut acostar a la cantada per motius de feina o d'altres, doncs poder-ne gaudir pràcticament d'una manera instantània.

A Begur, igual que a molts centres del Baix Empordà, han celebrat l'arribada del Nadal cantant i també han donat la benvinguda a les Festes amb teatre, activitats especials i moltes ganes de començar les vacances per viure la màgia del Nadal.