Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Dolors Moret compleix 108 anys

Dolors Moret ha sumat un any, una data important si tenim en compte que qui va ser la telefonista de Begur durant molts anys el 10 de gener va complir 108 anys. Més d'un segle de vida que es mereix una bona celebració.Una any més la família Moret estrena l'any amb l'aniversari centenari de la Lola que reuneix al voltant de la taula fins a cinc generacions.
This text will be replaced
Familiars i els amics més íntims reunits per bufar més d'un segle de vida de qui ells anomenen carinyosament la iaia. Una data, la del 10 de gener, que serveix per sentar a diverses generacions d'una família que veuen com la seva matriarca encara té forces per sumar un any més.
 
Telefonista de professió, Dolors Moret, més coneguda com la Lola Moret, viu actualment a Palamós, però és filla de Begur. Els 108 anys que porta a les espatlles no li impedeixen tenir una gran memòria. Nascuda al 1907, la Dolors ha tingut tres fills, de dos matrimonis diferents. És àvia de 7 néts que li han donat 13 bésnets i actualment també té l'honor d'haver conegut un rebesnét. En total cinc generacions que permeten dir que, en alguns casos, es porten una diferència d'edat d'un segle de vida, que és aviat dit.