Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Loureiro fa efectiva la seva dimissió per optar a l'alcaldia de Begur de la mà d'ERC

El regidor de Begur, Joan Loureiro, que fins ara era segon tinent d'alcalde, portaveu del grup municipal de CiU i gestionava la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, Comerç i Consum o Règim Interior, aquest dimarts al vespre va formalitzar la seva renúncia com a regidor i membre de l'equip de govern.

This text will be replaced

Va argumentar manca d'il·lusió en el projecte de CiU i va admetre que malgrat no ser la única raó de la seva renúncia vol optar a l'alcadia. Una responsabilitat que assumirà de la mà de la coalició Junts per Begur i ERC

Català l'acusa de fer doble joc

Loureiro gestionava algunes de les àrees més importants de l'ajuntament i tenia una forta projecció pública. L'alcalde, Joan Català, va assegurar que la decisió no li ha agafat per sorpresa i va acusar el seu ex edil d'haver fet un doble joc enganyant la resta de companys seus.

Juli Arnau, nebot d'un exalcalde begurenc, serà el substitut de Loureiro després de la renúncia de Maria Dolors Torrent, la següent a la llista. CiU governa el municipi amb una còmode majoria de sis regidors sobre 12.