Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Junts per Begur i ERC-AM es presenten a les eleccions municipals conjuntament

Junts per Begur i Esquerra Republicana de Catalunya -  Acord Municipal presentaran a Begur una candidatura conjunta de cara les properes eleccions municipals. Joan Loureiro que fins fa poc era regidor de l'equip de govern de Begur per Convergència i Unió és una de les cares d'aquest nou projecte. 
This text will be replaced
Tot i que encara no es coneix qui encapçalarà la candidatura, Loureiro té moltes opcions de ser l'escollit.
 
Joan Loureiro va ratificar la seva dimissió com a regidor per Convergència i Unió de l'ajuntament aquesta setmana en el ple municipal Tan sols dos dies després de la seva sortida del consistori Joan Loureiro i altres membres de la futura candidatura han presentat el nou projecte polític amb el que pretenen fer-se un lloc a l'ajuntament.
 
La fusió de Junts per Begur i ERC tenen com a tarjeta de presentació el fet de ser un projecte que barreja l'experiència en la gestió de l'administració pública que pot tenir Joan Loureiro amb la de persones amb ganes de canviar les coses.
 
Una candidatura que parteix de zero però amb unes bases sòlides i consensuades. Junts per Begur i ERC tenen la mateixa idea de país, aspiren a una Catalunya independent on hi càpiguen noves formes de fer política basades en la participació ciutadana i liderant nous projectes per recuperar, comenten, el bon rumb que consideren que Begur ha perdut en els darrers anys.
 
Tot i que Joan Loureiro vol passar pàgina i només vol parlar d'aquest futur que considera engrescador, durant la roda de premsa no s'ha escapat de la pregunta que més se li ha fet els darrers dies: perquè ha deixat el partit i el govern al qual pertanyia.
 
La nova candidatura de cara les eleccions municipals per l'ajuntament de Begur té previst presentar el seu cap de llista a mitjans de març.