Juli Arnau promet el càrrec com a nou regidor de Begur

Juli Arnau va prometre el càrrec com a nou regidor de l'Ajuntament de Begur en substitució del dimitit Joan Loureiro. Portarà les àrees d'esports festes i joventut.

This text will be replaced

Després de prometre el càrrec, no sense dificultats per l'emoció del moment, Juli Arnau va rebre de mans de l'alcalde el pin que l'acredita com a nou regidor de l'Ajuntament de Begur. Subsitueix al dimitit  Joan Loureiro i s'encarregarà de les àrees d'esports, festes i joventut.

A escassos 90 dies de les eleccions Arnau rep l'encàrrec d'ajudar a l'actual equip de govern a acabar la legislatura i a poder ser d'ajudar a l'actual alcalde, Joan Català, a revalidar l'alcaldia el poper mes de maig.

Begurenc, nebot d'un anterior alcalde

Nascut a Begur i nebot de l'anterior alcalde, Carles Arnau, el nou edil begurenc té 23 anys i estudia Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a més del segon nivell del curs d'entrenadors de futbol. A més està pendent d'entrar com a estudiant en un màster de gestió esportiva.

Aquest bagatge acadèmic ha fet que l'equip de govern el consideri la persona idònia per ocupar el càrrec. Tot i això no tenia pensat ser regidor ja que admet que la dimissió del seu antecessor el va agafar per sorpresa.

La dimissió de Loureiro

Joan Loureiro va dimitir el passat mes de gener per iniciar una nova etapa com a candidat d'Esquerra Republicana a les eleccions municipals. Una dimissió que va causar un enorme malestar en l'equip de govern que el va acusar de poc menys que de traidor per haver canviat de camisa.

Una acusació que Loureiro va negar. Tot i admetre que vol ser alcalde, va assegurar en el ple on es va oficialitzar la seva renúncia que la cadira no va ser el motiu principal per baixar del vaixell de Joan Català.

Notícies relacionades

Junts per Begur i ERC-AM es presenten a les eleccions municipals conjuntamen

Loureiro fa efectiva la seva dimissió per optar a l'alcaldia de Begur de la mà d'ERC