Begur i Calonge es promocionen a la Cerdanya

L'Ajuntament de Begur i el de Sant Antoni-Calonge un any més han acordat participar de forma conjunta en diferents accions de promoció turística. Aquesta col·laboració permetrà reduir costos i arribar a un públic més ampli.

Les accions de promoció turística s'adrecen especialment als mercats de proximitat amb l'objectiu de captar nous mercats turístics i també per fidelitzar els públics existents. Així doncs, l'acord a què han arribat aquests dos municipis ha fet que aquest passat cap de setmana es promocionin conjuntament a la comarca de la Cerdanya.

Concretament, a la plaça Santa Maria de Puigcerdà es podia trobar la carpa a on es donava informació turística de totes les activitats  lúdiques-culturals,  restaurants i hotels que es poden trobar a aquestes dues destinacions turístiques baixempordaneses. D’aquesta forma s’intenta acostar la platja als Pirineus. En aquests espai també es fan degustacions de cremat i productes de Begur i Sant Antoni-Calonge.

Més de 300 persones es van apropar a la carpa instal·lada per tal de recollir informació d’aquestes dues destinacions de la Costa brava centre.