Joan Català (CiU) es presenta a les municipals satisfet per la feina ben feta i amb la intenció de seguir millorant Begur

Amb la feina feta com a aval i convençut que a Begur no li calen grans canvis Joan Català ha presentat la seva candidatura per les eleccions municipals. L'alcaldable de Convergència i Unió vol millorar Begur i assegura que té la gent i la il·lusió per aconseguir-ho.
This text will be replaced
 
Després de 8 anys com alcalde del municipi Català encapçala la llista per CiU a les municipals acompanyat per Paco Vadillo, Pere Feliu, un fitxatge nou com és Sandra Bisbe, Maite Selva, el recentment estrenat regidor Juli Arnau, Maria Torrent, Rafa Criado, Consuelo Cardeña, Susana Costa i Xevi Anglada que tanca la llista.
 
Convergència i Unió a Begur aposta per escoltar els veïns i incloure els seus suggeriments al programa, és per això que a través del web www.joancatala.cat els begurencs poden fer arribar les seves opinions a l'alcaldable perquè ho tingui en compte, si li toca liderar el poble, durant el proper mandat.
 
La nova pista del pavelló municipal o l'ampliació i renovació de l'oficina de turisme són algunes de les inversions que s'han tirat endavant tot i la conjuntura econòmica. Català vol seguir treballant per millorar Begur.
 
Amb un equip parcialment renovat CiU a Begur aposta per l'eslògan 'Si ens renoveu la confiança sabeu que esteu en bones mans'.