18 restaurants a la campanya del peix de roca de Begur

Rècord de participants a la campanya gastronòmica del peix de roca de Begur. Enguany 18 restaurants de la vila oferiran el popular menú del peix de roca, que es podrà tastar per preus que van des dels 32 euros fins als 79.  
This text will be replaced
 
La campanya es va presentar aquest dissabte al migdia amb el tradicional pregó però amb dues novetats: d'una banda, que l'acte es va celebrar a peu de plaça i no a la sala d'actes de l'ajuntament com era habitual, per tal de fer la presentació més popular. De l'altra, que enlloc de portar un cuiner destacat per apadrinar la campanya, enguany va ser l'humorista de Polònia i Crackòvia, Marc Marieges, qui va fer el pregó tot imitant personatges mediàtics com Carme Ruscalleda o Ferran Adrià. 
 
Després del pregó els restauraunts participants a la campanya van oferir els tradicionals tastets per un preu mòdic on s'hi van poder degustar plats tan elaborats com roger de roca en escabetx, cremós de patata amb pop de feira, coca de recapte amb peix de roca, escalivada i romesco. 
 
Com ve sent habitual, el tast dels platets va ser tot un èxit, la qual cosa fa que l'organització auguri una bona campanya. 
 
Ja fa 17 anys que el municipi begurenc organitza aquesta campanya, ja plenament consolidada, amb l'objectiu de posar en valor aquest producte mariner ideal per guisar tan característic de la zona. 
 
La campanya del peix de roca de Begur s'allargarà fins el 7 de juny i a banda dels menús temàtics contempla altres activitats com el concurs de decoració d'aparadors o el concurs de cuina popular del peix de roca del proper 16 de maig.