Pilsà (PSC) es reivindica com l'alternativa progressista a 20 anys de governs convergents a Begur

El PSC mantindrà candidatura a Begur malgrat la davallada de simpatitzants i haver acabat el mandat sense tres dels 4 regidors que va treure a les passades eleccions municipals.

This text will be replaced

De fet, el cap de llista i actual únic edil socialista a l'Ajuntament, Francesc Pilsà, és l'únic nom que es repeteix d'una llista bàsicament formada per veïns de Begur amb carnet de militant.

Alternativa federalista i d'esquerres

Pilsà encara aquestes eleccions amb l'objectiu de mantenir la presència socialista al ple i amb la satisfacció d'haver aconseguit mantenir viva, en paraules del butlletí del partit, una alternativa socialdemòcrata, progressista i federal pel municipi.

El partit es presenta com l'alternativa d'esquerres a un govern de dretes que fa dues dècades que mana a Begur. Pilsà aposta per fomentar la participació ciutadana i lamenta que l'actual equip de govern ha gestionat sense tenir un projecte clar de municipi.

Suport d'Àlex Sáez

La llista encapçalada per Pilsà compta amb Rafel Folk, Eduard López, Rafaela Martín, Maria Carmen Sánchez, Paquí Marín, Antonio Rojas, Francisco José Hidalgo, Dolors Bertran, Miquel Fernández i Cristina Alcaina.

Pilsà va rebre el suport del diputat del PSC a Madrid, Àlex Sáez en un acte que es va celebrar al Casino Begurenc el passat cap de setmana.