L'obra 'Vitralls de la fortuna indiana' serà la imatge de la Fira d'Indians de Begur d'enguany

Aquesta és la imatge que promocionarà la propera edició de la fira d'indians de Begur. L'obra de l'artista Laura Olivet ha estat l'escollida per convertir-se en la imatge de la fira indiana. L'obra sota el títol 'Vitralls de la fortuna indiana' ha estat la guanyadora de les 25 originals que provinents d'arreu dels Països Catalans han participat en el concurs d'enguany.
This text will be replaced
El premi el va pujar a recollir la mateixa autora en el marc del lliurament dels guardons del 30è Premi Vila de Begur de Narrativa Curta. El palamosí, Marc Boix, en categoria adulta, va ser el guanyador d'aquesta 30ena edició amb l'obra 'La remor del mar'. A banda, tots els nens i nenes premiats en la modalitat infantil també van pujar un a un a recollir el seu merescut premi.
 
El premi vila de Begur pretén des dels seus inicis fomentar la llengua catalana i normalitzar-ne el seu ús. Una proposta cultural que amb la implicació de les escoles del municipi ha aconseguit consolidar-ho com un certamen literari.
 
L'acte amenitzat per l'Aula de Música de Begur també va servir per donar els premis de l'activitat 'Enigmes de pirates' que la biblioteca del municipi, igual que altres biblioteques, ha organitzat