Concurs popular de cuina del peix de roca multitudinari a Begur

Begur ha encès els fogons per acollir la vuitena edició del concurs popular de peix de roca. Aquest dissabte es va celebrar aquest certamen, d'allò més exitós entre els begurencs, on tothom qui vulgui pot participar elaborant la millor recepta que tingui amb aquest tipus de peix com a ingredient de base. 
This text will be replaced
 
Es tracta d'un concurs que es celebra cada any emmarcat dins de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca que organitza la vila per promocionar aquest producte tan típic i preuat de la seva costa. 
 
Maridatge de peix de roca, canelons freds amb peix de roca amb topping de verdura o sèpia amb pèsols a la nostra manera són algunes de les receptes que es van elaborar en el marc del concurs. Un jurat format per cuiners professionals va ser l'encarregat de tastar tots els plats i escollir qui s'enduia el premi i l'accèssit. 
 
Més enllà dels guardonats, tots els cuiners amateurs que participen al concurs tenen el seu reconeixement. 
 
Enguany el concurs es va haver de fer a l'interior i no a l'aire lliure com és habitual a causa de la forta tramuntanada de dissabte.