750 nedadors a la III Marnaton eDreams de Begur

El litoral de Begur ha acollit la tercera edició de la Marnaton eDreams, una doble travessa de natació en aigües obertes que ha aplegat 750 esportistes de diferents punts de l'estat. 298 nedadors van participar diumenge a la prova més llarga, de 7 quilòmetres, que uneix les platges d'Aiguablava i Sa Riera.  
This text will be replaced
 
298 nedadors van participar diumenge a la prova més llarga, de 7 quilòmetres, que uneix les platges d'Aiguablava i Sa Riera. Damian Blau amb una hora, 16 minuts 27 segons i Esther Núñez en l'apartat femení amb una hora, 22 minuts i 31 segons, van ser els campions de la prova. 
 
En la modalitat més curta, de tres quilòmetres i mig, s'hi van inscriure 415 participants que van nedar de Sa Tuna a Sa Riera. Santi Pellejero amb 42 minuts 20 segons i Arlet Oliveras, amb 45 minuts i dos segons van guanyar-se el primer lloc als podis masculí i femení.
 
La novetat principal de l'edició d'enguany és l'estrena d'una prova kids, que es va celebrar a partir del migdia amb una trenta de nedadors d'entre 5 i 13 anys. 
 
La Marnaton eDreams té lloc enmig del paratge natural privilegiat de Begur, una combinació de cales, penya-segats i aigües cristal·lines que és 100% Costa Brava.