1.700 persones participen a la 6a Marxa Puja i Baixa de Begur

Coincidint amb la festa major de Sant Pere, Begur ha acollit una nova edició de la Marxa Puja i Baixa. Aquesta és una activitat que organitza des de fa sis anys el Club Excursionista Els Perduts de Begur amb un èxit creixent que enguany ha batut tots rècords amb 1.700 participants. 
This text will be replaced
La Marxa Puja i Baixa s'ha fet popular gràcies a que traça els racons més bonics de la singular morfologia begurenca. La prova varia de recorregut a cada edició però sempre amb un nexe comú: la ruta no surti del terme municipal de Begur i com a condició sine qua non, passa per les seves platges. Enguany com a novetat, la marxa ha començat fent baixada en comptes de pujada, i un 50% del seu traçat ha estat inèdit. 
 
A la Marxa Puja i Baixa poden participar-hi persones de totes les edats i condicions físiques. Alguns la fan corrent, i d'altres l'acaben xino xano i fins i tot fent parades a cada platja per remullar-se. L'objectiu dels organtizadors és que aquesta sigui una proposta lúdica i esportiva on més enllà de la vessant competitiva, imperi el caràcter popular. 
 
La primera edició de la marxa es va portar a terme fa 6 anys amb només 600 participants. Tot i que haver assolit l'aclaparadora xifra de 1.700 participants resulta vertiginós pels organitzadors, el balanç és cent per cent positiu.