The Sey Sisters sedueixen Begur

Les veus prodigioses de The Sey Sisters van apoderar-se del Festival de Música de Begur. Després del fracàs del concert inaugural de Joan Dausà, que el mal temps va fer impossible, els 400 begurencs que caben al pati de les escoles velles van poder gaudir aquest divendres del segon gran concert del festival. 
Les tres germanes de Ghana, acompanyades del seu inseparable Albert Bartolomé al piano i al saxo, van oferir un concert captivador on es va viatjar del gospel a la música africana. 
 
Sobre les bases del talent i la passió, les tres artistes internacionals van emocionar el públic assitent amb els seus cants reivindicatius de lluita contra les injustícies i defensa dels drets humans. Amb glorioses harmonies, cants a capella i unes veus privilegiades, les tres artistes van cantar a la llibertat tot demostrant el poderós poder captivador de la música.
 
Amb el concert de The Say Sisters, el Festival de Begur aposta pel gospel i la cançó africana tot i que en el conjunt de la seva programació hi trobem també blues, pop-rock, flamenc o cantautors. I és que la base del certamen, que carrega 38 edicions a l'esquena, és oferir un cartell eclèctic on tothom s'hi pugui veure reflectit. 
 
El Festival de Begur s'allargarà fins el proper 21 d'agost. Entre els concerts pendents s'hi troben propostes de pagament com Lax'n'Busto i la Màgia de la veu i d'altres de gratuïtes com Tòfol Martínez Blues Band i Meritxell Gené.