Begur celebra les primeres Jornades Gastronòmiques dels Indians

Un total de catorze establiments del municipi de Begur participen des d'aquest divendres 28 d'agost i fins al 13 de setembre en les primeres Jornades Gastronòmiques dels Indians. 

La campanya culinària s’ha fet com un nou complement a l’exitosa Fira dels Indians, que té lloc el primer cap de setmana de setembre i enguany arriba a la XII edició. La nova proposta gastronòmica està organitzada per les caves Montferrant de Blanes, que han elaborat un cava especial, l'Americano, que està fet amb sucre de canya. A l'activitat hi col·labora l'Ajuntament de Begur.

Durant aquests disset dies, els establiments begurencs oferiran uns menús o tapes amb productes indians. Així podrem degustar un tàrtar de papaia, gingebre fresc, coco, gambetes i maionesa de mango, un confit d’ànec amb pinya i rom, o unes natilles de llet de coco i fruiteta tropical.

Els establiments participants són Mas ses Vinyes, Sa Tuna, Cafè Bagú, Can Climent Platillos, Casa Juanita, Hotel Aigua Blava, Hotel Galena Mas Comangau, Parador d’Aiguablava, Hotel Restaurant Clàssic, Restaurant Sa Caleta, Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Toc al Mar, Tothora i Turandó.