16 carretons participen a la Festa Major de Santa Reparada en la recuperada baixada de carros

Aquestes andròmines han sigut les grans protagonistes de la recuperada baixada de carretons que s'ha celebrat a Begur en motiu de la Festa Major de Santa Reparada.
L'Associcació 40's s'ha encarregat de recuperar aquesta activitat que s'havia celebrat durant els anys 90 i 92 i ho han fet amb èxit total de participació.
 
This text will be replaced
 
Per l'ocasió s'han creat fins a 16 carros totalment casolans i alguns d'ells del tot originals que tenien la única missió d'aguantar als passatgers durant el recorregut que baixava del carrer de la Creu i de l'avinguda Onze de Setembre. Molta gent es va apropar en aquests carrers per veure l'espectacle.
 
La majoria dels participants eren begurencs però també han portat el seu carro a Begur equips de La Bisbal, Palamós, Torroella i Barcelona. El primer premi al millor carretó ha estat per l'equip local Gamusins. També han estat guardonats els Galaputs Return amb un accèssit al millor carretó; Els Adormits amb el carretó més divertit i Els Despitatxus amb un premi especial.
 
Organitzadors i Ajuntament estan satisfets de l'èxit de l'activitat i ja pensen en ampliar-la l'any vinent i fins i tot idear un nou recorregut.