La Diputació fa obres de millora a la carretera de Begur a Palafrugell per Esclanyà

Aquesta setmana han començat les obres de millora del ferm de la carretera de Begur a Palafrugell per Esclanyà. 

 
La previsió és que aquestes obres de millora del ferm no suposin gaires entrebancs pels veïns i els usuaris de la via i que els treballs no durin més d'una setmana. El pressupost de l'actuació, que afecta aquest vial de cinc quilòmetres i que pertany a la Diputació de Girona, és de 120.000 euros.
 
Aquesta carretera ja ha estat sotmesa a diverses obres de millora al llarg dels anys però des de l'Ajuntament veuen que encara falta fer el pas més important: acabar amb els dos punts negres d'aquest vial. Per una banda, l'Ajuntament ha fet la petició a la Diputació perquè es construeixi una rotonda a la cruïlla d'Aiguablava i Fornells, un encreuament que aquest estiu ha patit 4 accidents.
 
D'altra banda l'Ajuntament de Begur també ha demanat a la Diputació que trobi una solució viària a l'accés al càmping Begur, el supermercat Jodofi i la urbanització Residencial Begur, que es troben a prop de la cruïlla d'Aiguablava i Fornells, i que també és actualment un altre punt negre d'aquest vial de la xarxa viària que perntany a l'ens supramunicipal.