El pressupost de Begur s'aprovarà a finals de mes

A falta de tan sols uns dies perquè el govern de Begur porti a votació el pressupost 2016 ja tenen clar quins seran els eixos del que serà el primer pressupost del nou equip de govern.
This text will be replaced
 
El tripartit format per Junts, Bloc Municipal i PSC volen posar l'accent als serveis socials. Amb el nou document econòmic preveuen una partida que asseguri que aquesta àrea té el marge de maniobra òptim per poder arribar a les necessitats dels diferents col·lectius més vulnerables. L'alcalde també avança que el pressupost anirà dirigit al manteniment de la via pública i els diferents senders i camins del municipi, així com també un increment de la dotació econòmica en la neteja de la via pública ja que consideren que hi ha llocs on s'hi hauria de fer un major incís.
 
Pel que fa a les inversions, l'equip de govern treballa, en aquests moments, en la seva financiació, però Loureiro ja avança que es vol crear un carril bici a la circumbalació. Un vial per a bicicletes que tindrà 1 km i 700 metres d'allargada que podria arribar fins al camp de futbol en una segona fase.
 
El nou carril bici sumat a les reformes de l'hort del rector per convertir-lo en un nou espai de joc infantil serien les principals inversions de cara a l'any que ve. Unes inversions que des de l'ajuntament també vol que siguin valorades per la ciutadania.
 
El pressupost es té previst portar a votació a finals de mes en un ple extraordinari.