Homenatjats cinc veïns de Begur en complir enguany 85 anys

L'associació Casal de la Gent Gran de Begur, amb la col·laboració de l'Ajuntament, va homenatjar dissabte els socis de l'entitat Joan Garcia Pérez, Horacio González Rubio, Pere Pilsà Pi, Miquel Oliver Deulofeu i Joan Agudo Santos en complir aquest anys 85 anys.

La festa, que es fa des de fa més de 10 anys i va aplegar més de 80 persones, va tenir lloc al mateix local de l'entitat, que es va inaugurar el 1998 i ocupa l'antiga seu de la cooperativa La Económica Bagurense.

L'homenatge, a petició del president de l'entitat, Josep Ribot, va començar amb un minut de silenci en record de les víctimes de l'atemptat terrorista de divendres a París. Seguidament, l'alcalde, Joan Loureiro, i la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Encarnación Garcia, van entregar una placa commemorativa a cada un dels homenatjats en aquesta edició. Posteriorment, els cinc van haver d'apagar les espelmes d'un pastís que després van poder gaudir els presents a l'acte. El grup Peix Fregit va amenitzar l'homenatge amb una cantada d'havaneres.

Ribot va recordar que l'homenatge als socis que fan 85 anys és una de les moltes activitats que organitza l'entitat, que va sorgir amb la creació del local. A més, també fan excursions, àpats populars, ball, xerrades...I sempre hi ha el local, que obre cada tarda de les 14 a les 20 hores. "Tenim uns 300 socis, quasi tota, per no dir tota, la gent gran de Begur", va dir Ribot.