Begur dóna la benvinguda als nounats del poble del 2015

L'Ajuntament de Begur ha decidit, per primera vegada, donar la benvinguda personal a tots els nadons empadronats al municipi. I ha decidit començar a fer-ho amb els que han nascut al llarg d'aquest any 2015.

La recepció dels nounats va començar ahir dijous amb la trobada de 12 dels 15 nats de l'any, entre els quals hi ha una bessonada. En els propers dies es preveu la recepció dels tres infants que no han pogut venir-hi, com també dels que puguin néixer en aquestes setmanes que encara falten per acabar l'any. La benvinguda dels nadons begurencs és una iniciativa del nou equip de govern del municipi.

Els nadons, juntament amb els seu familiars, han estat rebuts per l'alcalde, Joan Loureiro, i la regidora de Serveis Socials, Encarnación García, a la mateixa Casa de la Vila. Al mateix temps, els pares han estat obsequiats amb una canastreta que aplega una sèrie de productes per a l'infant: bolquers, tovalloletes, crema, sabó i colònia.

"És una cosa que ens feia molta il·lusió fer", ha manifestat la regidora de Serveis Socials. D'altra banda, García ha explicat que a partir de l'any vinent, l'Ajuntament donarà la canastreta als pares el mateix dia que vinguin a fer l'empadronament del nounat. Fins ara, segons ha recordat l'alcalde, només s'enviava una carta de felicitació i benvinguda als pares del nounat. "Ara afegim una cosa més, a proposta de la nova regidora", ha assenyalat Loureiro.