Begur entrega lots de Nadal a tots els jubilats i pensionistes

Matí intens a l'Ajuntament de Begur. Alcaldia ha estat un anar i venir de veïns, salutacions amb l'alcalde i els demés membre de l'equip de govern i felicitació de les festes de Nadal per part de tots. I és que tal i com marca la tradició en el municipi la setmana prèvia a Nadal es fa el lliurament de la panera a les persones jubilades i als pensionistes empadronats a Begur.
This text will be replaced
Fa molts anys que l'Ajuntament va decidir felicitar les festes als begurencs més grans del municipi amb un lot de productes típics de posar a taula per aquestes dates i un calendari de fotografies de la població. Durant tres dies es fa entrega a 750 begurencs d'aquestes paneres que són rebudes amb un gran somriure.  I és que aquest present que s'esperen amb molta il·lusió més enllà dels productes que conté vol ser un agraïment a la població més gran.
 
Durant aquests dies Begur viu immers en les festes. El mercat nadalenc que es va celebrar durant el Pont de la Puríssima va servir per donar el tret de sortida a la programació de Nadal que culminarà el 5 de gener amb l'arribada de Ses Majectats Els Reis Mags d'Orient.