Begur recapta 3.390 euros per a la Marató de TV3 en diferents actes nadalencs

Begur ha recaptat 3.390,25 euros a benefici de la Marató de TV3 d'aquest any, que està dedicada a la diabetis i l'obesitat. 

Els diners recaptats s'han fet a través de diversos actes que s'han organitzat dins del programa de les Festes de Nadal del municipi. Quasi la meitat de la recaptació, 1.534 euros, s'han aconseguit en l'acte de ball country & line dance que es va fer el 6 de desembre al local polivalent d'Esclanyà, organitzat per Country line's Rebels.

La caminada solidària  de diumenge, organitzada pels Perduts de Begur, va aconseguir una recaptació de 990 euros. També va tenir molt d'èxit l'enlairament de globus, que va tenir lloc el 6 de desembre a la plaça de l'Església. L'enlairament de globus, organitzat per XICS, va recaptar 212 euros. Sense oblidar les recaptacions dels escolars dels centres educatius del municipi amb ornaments nadalencs i postals. Els tres centres, les escoles Dr Arruga i Olivar Vell i la llar d'infants Ses Falugues, en actes a Begur i Esclanyà van recaptar en total 395,95 euros.

Al mateix temps, també s'han destinat a la Marató les recaptacions de la coca i el cava que es va oferir durant l'encesa dels llums de Nadal, el 5 de desembre, i de la xocolatada del dia 7. En el primer acte es van recaptar 150,12 euros, i en el segon, 108,18 euros.

Fotos: Ajuntament de Begur