Torna, per novè any, el Nadal Esportiu i Lúdic de Begur

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Begur organitza, per novè any consecutiu, el Nadal Esportiu i Lúdic, obert als joves nascuts entre els anys 2002 i 2009

El Nadal Esportiu es farà del 28 al 31 de desembre, ambdós inclosos, entre les 9 del matí i la 1 de la tarda, a les instal·lacions del pavelló d'esports municipal, a porta tancada. Entre les activitats programades, que aniran a càrrec de monitors de la Fundació Esportiva Begur, hi ha jocs, gimcanes, torneigs de futbol sala, partidets de bàsquets i voleibol, bicicleta, dibuixos, anglès..."Els infants aprendran d'una manera lúdica", ha manifestat el regidor d'Esports, Martí Aldrich.

El preu de la inscripció al Nadal Esportiu és de 25 euros. Les inscripcions es poden fer al pavelló, com també al camp de futbol i a l 'entrada de l'Ajuntament. Els participants hauran de portar la targeta sanitària. Hi ha de temps per fer-ho fins al 22 de desembre. L'àrea d'Esports ha previst per aquest dimecres, 16 de desembre, fer una reunió informativa, a les 8 del vespre, al saló de plens de l'Ajuntament.

Foto: Ajuntament de Begur