Àngel Fernàndez i Esteve Ferrer guanyen el VII Concurs de Postals de Nadal de Begur

Àngel Fernàndez Fernàndez, de l'escola l'Olivar Vell d'Esclanyà, i Esteve Ferrer Rovirola, de l'escola Dr Arruga de Begur, han estat els guanyadors del VII Concurs de Postals de Nadal de Begur, que organitza l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Begur entre els escolars de grau mitjà del municipi. 

Les dues creacions guanyadores serveixen per il·lustrar la postal de felicitació de l'Ajuntament per aquestes festes. El lliurament dels premis del concurs, al qual hi van participar 60 alumnes, es va fer saber dilluns a la sala d'exposicions municipals Escoles Velles i va comptar amb la presència de l'alcalde, Joan Loureiro, i la tinent alcalde d'Ensenyament, Maite Martin, entre d'altes membres del govern local.

 

 

Al mateix temps, també es van entregar els premis del XXIV Concurs de Pessebres, obert a infants del municipi de 6 a 11 anys, encara que en dues categories, segons l'edat: de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys. Els premis es divideixen segons els paràmetres d'originalitat, perfeccionista i tradició. Els guanyadors en la categoria de 6 a 8 anys han estat:

Originalitat: Laia Pi, Ala Arbonès, Berta Moya i Jana Soler.

Perfeccionista: Lucia Caballero, Nil Jaen i Ferran Martin.

Tradició: Pau Morillas, Pau Mendieta i Guillem Mendieta.

I en la categoria de 9 a 11 anys:

Originalitat: Marc Montes, Jan Cebrià, Yeray Medina i Isaac Peña.

Perfeccionista: Ainoa Garcia i Claudia Parra.

Tradició: Jaume Morillas i Aleix Carreras.

Fotos: Ajuntament de Begur