El Carter Reial visita el municipi de Begur

El Baix Empordà espera impacient l'arribada dels Reis Mags d'Orient. De moment, aquests dies els patges reials passen per tots els pobles i ciutats recollint les cartes on els més petits hi han escrit els seus desitjos de Nadal. 

This text will be replaced

El carter reial, fidel missatger dels Reis Mags d'Orient, i acompanyat pel seu ajudant patge van fer parada aquest dissabte al vespre al municipi de Begur.
 
L'Ajuntament de Begur es va convertir en la seu temporal d'aquests dos missatgers reials perquè els nens i nenes de Begur i Esclanyà poguessin entregar la carta que han preparat pels tres reis d'Orient. Un cop entregades les cartes als patges ara la feina d'aquests és fer-les arribar als Reis Mags.
 
D'un en un els begurencs i begurenques van anar passant per la falda d'aquest simpàtic patge i li van anar explicant què és el que havien demanat. Però a més de rebre les cartes, els patges reials també avaluen el comportament dels nens i nenes i per això els van preguntar si s'havien portat bé durant l'any. Per la cara que va fer el patge durant tota la tarda els nens i nenes de Begur s'han portat molt bé i, per tant, els reis Mags d'Orient podran portar-los tot el que demanen. Això sí, amb la condició que el dia 5 de gener tots els infants surtin al carrer a rebre'ls tot cantant-los la tradicional cançó dels tres reis.
 
Com és tradicional la tarda del 5 de gener els Reis Mags arribaran a totes les poblacions del Baix Empordà i els nens i nenes d'arreu els estaran esperant amb els seus fanalets impacients i expectants per veure els tres màgics personatges. L'últim desig que demanen els patges reials és que aquella nit els nens i nenes vagin a dormir ben aviat.
 
L'expectació per veure els patges dels Reis d'Orient va ser màxima, una cua que sortia fins a la Plaça i llargs minuts d'espera per saludar aquells que ompliran el dia sis de gener d'il·lusió i regals.