Els carnavals de Begur i Esclanyà ja tenen cartell

L'àrea de Festes de l'Ajuntament de Begur ha presentat aquesta setmana els cartells dels carnavals de Begur i d'Esclanyà. El de Begur representa un envelat, ja que enguany els balls no es faran al pavelló, sinó en una carpa que hi haurà a la plaça Lluís Esteva i Cruañas. El d'Esclanyà compte amb una careta carnavalesca.

El carnaval de Begur tindrà lloc el dissabte 6 de febrer, i no pas el diumenge, com es feia fins ara, amb la finalitat de buscar la implicació de la gent del poble. El programa festiu començarà a les 4 de la tarda amb un taller infantil de maquillatge, que organitza l'AMPA de l'escola Doctor Arruga. Mitja hora més tard, tindrà lloc una cercavila amb el grup Rovell d'ou. A dos quarts de sis de la tarda, començarà la festa d'animació, també amb el grup Rovell d'ou, a la carpa de la plaça Lluís Esteva. La gent que vagi disfressada tindrà l'entrada lliure. La festa de carnaval es clourà a dos quarts d'onze de la nit amb el ball de disfresses al mateix envelat, que també serà gratuït per a la gent disfressada. El ball comptarà amb l'actuació del DJ Nasi. Els pares de l'escola de Begur portaran el bar.

El dia abans, el divendres 5 de febrer, els menuts de la llar d'infants municipal Ses Falugues de Begur, guarnits de bombers, faran una rua pel poble a partir de les 10 del matí. La cercavila acabarà, una hora més tard, a la plaça de la Vila, amb xocolatada i música.

A Esclanyà, es manté la tradicional festa de carnaval ball de disfresses amb la mainada del poble i rodalies. El ball tindrà lloc el dissabte 13 de febrer, a partir de les 5 de la tarda, al local polivalent municipal. L'animació anirà a càrrec del grup Fefe i Companyia. Abans, el dissabte 6, entre les deu del matí i la una del migdia, s'ha programat al mateix local un taller de carnaval.

Foto: Ajuntament de Begur