Preparades 4 exposicions per aquesta primavera a les Escoles Velles de Begur

La sala d’exposicions Escoles Velles de Begur, que gestiona l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, acull aquesta primavera quatre mostres. Les dues primeres són de fotografies i les altres dues, de treballs dels tallers artístics que es fan al llarg de l’any. La primera mostra s’inaugura el 17 de març i la darrera clourà el 4 de juny. L’horari de visita és els dijous, de 5 a 8 del vespre, i els divendres i dissabtes, de 4 a 8 del vespre.

La primera mostra programada és una exposició del fotògraf anglès Micke Sullivan, que fa molt temps que resideix a Catalunya i que té una gran experiència en el món audiovisual. La mostra, que s’inaugurarà el 17 de març i restarà oberta fins al 9 d’abril, aplegarà espectacular fotografies panoràmiques de diversos llocs del món que Sullivan ha visitat, com són Austràlia, Malta, Illes del Pacífic i diversos racons d’Europa.

La segona mostra servirà per commemorar els 25 anys de la inauguració del centre cultural Escoles Velles, la qual va tenir lloc el 21 d’abril de 1991. L’exposició, que s’inaugurarà el 15 d’abril i restarà oberta fins al 7 de maig, comptarà amb fotografies de les obres de remodelació, de l’acte inaugural  i de la seva evolució al llarg d’aquest quart de segle. A més, també es mostraran unes maquetes i documents de l’Arxiu Municipal. El dia 16 d’abril s’ha programat una jornada de portes obertes de l’equipament municipal. L’edifici havia acollit fins al moment les escoles municipals i les cases dels mestres. Amb la remodelació, l’immoble va aplegar la biblioteca, la sala d’exposicions, la llar d’infants, la ràdio municipal, l’arxiu històric i l’àrea de Cultura. A més, es va adequar el pati, que permet celebrar-hi actes diversos: concerts, balls, àpats populars...

Les altres dues mostres, com es fan cada any, són les exposicions dels treballs de les alumnes dels tallers de pintura, labors i manualitats realitzats al llarg del curs, que comença el mes d’octubre i acaba al maig. La primera mostra, amb els treballs de pintures i labors, s’inaugurarà el 13 de maig i es podran veure fins al 20 de maig. La segona, amb els treballs de manualitats, s’inaugurarà el 26 de maig i fins al 4 de juny.