Les fotografies de Micke Sullivan exposades a les Escoles Velles de Begur

La sala d’exposicions Escoles Velles de Begur, que gestiona l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, va encetar aquest dijous les mostres programades d’aquest any amb una exposició de fotografies panoràmiques de diversos llocs del món.

 

Les imatges han estat realitzades pel fotògraf anglès Micke Sullivan, que fa molt temps que resideix a Catalunya i que té una gran experiència en el món audiovisual. La mostra es pot veure fins al 9 d’abril. L’horari de visita de la sala d’exposicions és els dijous, de 5 a 8 del vespre, i els divendres i dissabtes, de 4 a 8 del vespre.

Posteriorment, el dia 15 d’abril, s’inaugurarà una exposició dedicada a commemorar els 25 anys del centre cultural Escoles Velles. La mostra comptarà amb fotografies de les obres de remodelació, de l’acte inaugural, que va tenir lloc el 21 d’abril de 1991, i de la seva evolució al llarg d’aquest quart de segle. A més, també es mostraran unes maquetes i documents de l’Arxiu Municipal. La mostra es podrà veure fins al 7 de maig. A més, al dia següent al matí, hi haurà una jornada de portes obertes per poder veure tot l’edifici. L’equipament cultural, que havia acollit fins al moment les escoles municipals i les cases dels mestres, aplega ara la biblioteca, la sala d’exposicions, la llar d’infants, la ràdio municipal, l’arxiu històric i l’àrea de Cultura. A més, es va adequar el pati per celebrar-hi actes diversos.

La tercera mostra programada per aquesta primavera és l’exposició anual dels tallers de pintura i labors realitzats al llarg del curs, que comença el mes d’octubre i acaba al maig. L’exposició s’inaugurarà el 13 de maig i restarà oberta al públic fins al 20 de maig.