El Parador d'Aiguablava fa 50 anys

Fa 50 anys, concretament el 24 de gener del 1966, obria portes el Parador d'Aiguablava de Begur. Un establiment hoteler, ubicat a la punta d'es Mut, que va començar oferint una quarantena d'habitacions amb vistes en aquest paratge idílic de la Costa Brava i que avui s'ha convertit en un dels 83 paradors nacionals de l'Estat espanyol.
This text will be replaced
El Parador d'Aiguablava ha viscut al llarg d'aquestes cinc dècades l'evolució del turisme i s'ha hagut d'anar adaptant als canvis que s'han anat produint en aquest sentit. Avui esdevé un hotel de 78 habitacions, algunes de les quals són suites, a part de gimnàs, piscina, sala de convencions i dos restaurants i tot davant dels vistes de la platja d'Aiguablava.
 
El municipi on es troba el parador i el mateix hotel s'han retroalimentat, si bé el parador ha estat un reclam per la rebuda de turistes de cert nivell, les peculiaritats de Begur i el seu entorn han estat claus per atraure un gran nombre de visitants.
 
Una trobada amb el sector turístic i totes aquelles persones que han escrit part de la història del parador ha donat el tret de sortida a la celebració d'aquestes noces d'or. De totes maneres des del parador volen continuar commemorant aquest aniverari al llarg de l'any. És per això que han programat diferents esdeveniments i han creat unes postres que reten homenatge als 50 anys.