Begur enceta la divuitena edició de la Campanya del Peix de Roca

Els amants de la cuina marinera tenen una cita aquest mes de maig a Begur. Aquest dissabte al migdia s'ha fet la presentació de la divuitena edició de la Campanya del peix de roca de Begur.
 
This text will be replaced
 
Com ja és tradició després de divuit anys, dissabte al migdia els restaurants participants a la Campanya han sortit dels seus estabiliments per trobar-se al centre del poble i oferir a tots els amants del peix de roca uns tastets que dónen peu a l'inici de la campanya i que, per tant, són un elicient per donar boca als menús que cadascun d'ells oferiran fins el dia 5 de juny.
 
Tot i que la pluja primaveral ha fet canviar l'ubicació dels tastets, que normalment es feia a la plaça de la vila, l'edifici de la Gent Gran de Begur ha estat una bona alternativa i s'ha omplert de gom a gom.
 
Enguany són tretze els restaurants de Begur que ofereixen el menú degustació de peix de roca amb un preu que oscil·la entre els 38 i 78 euros, depenent de cada establiment. Un menú del tot complert que es maridarà amb els vins i caves del celler de Peralada, la principal novetat d'enguany.
 
La Campanya del Peix de Roca de Begur, a banda de l'apreciat menú gastronòmic que ofereixen els seus restaurants, també compta amb una gran quantitat d'activitats per a tots els públics.
 
Entre els tastets que s'han pogut provar aquest dissabte al migdia hi havia idees tan originals com aquestes patates braves amb suquet de peix de roca de l'Hotel Mas ses Vinyes.