Begur celebra la fira del mar

Coincidint amb la campanya gastronòmica del peix de roca de Begur en marxa, el municipi va convertur el centre de la vila en una autèntica fira marinera. Parades artesanals de tot tipus van omplir els carrers més cèntrics durant aquest llarga cap de setmana de la segona Pasqua. 
This text will be replaced
Els productes artesanals es van combinar amb les parades dels diferents establiments de la població que van treure les botigues al carrer. Tots els visitants que es van plantar a Begur aquests dies es van trobar amb una gran oferta comercial a l'aire lliure que oferia uns descomptes importants. Com tota activitat adreçada al públic familiar els més petits de la casa també tenien el seu espai. Es va organitzar un taller d'elaboració de peixos de paper que va permetre als nens i nenes marxar a casa amb un peix amb la canya incorporada. Una oferta diversa que demostra que Begur té una àmplia activitat d'oci tot l'any.
 
De cara els propers caps de setmana Begur no baixa l'activitat, aquest dissabte i diumenge es preveu la celebració del Begur en Flor i ja s'ha programat una neteja simbòlica de la platja de sa Riera que faran els nens i  nenes de l'Esplai.