Begur es torna a guarnir de flors i art del 27 al 30 de maig

La vila de Begur es tornarà a guarnir de flors i art per celebrar, per segon any consecutiu, l’esdeveniment Begur en Flor, que organitza l’Associació de Comerç i Turisme de Begur amb la col·laboració de l’Ajuntament i dels vilatans. 

La inauguració de la mostra, que està inspirat en la tradició de les catifes florals de Corpus, que es va mantenir al municipi fins als anys 70 del segle passat, tindrà lloc el divendres 27 de maig i es clourà, al quart dia, el dilluns 30 de maig.

Recentment s’ha presentat el cartell de la mostra, que s’ha basat en les escales de Santa Reparada que es van pintar en l’edició de l’any passat. El cartell, realitzat per l’equip creatiu de Riba Comunicació, reivindica la fantasia com a transmissora de l’art a través de les flors. “Les escales han esdevingut un símbol”, recorden els organitzadors, que volen unir en aquest esdeveniment el món floral i el món artístic. A més, en aquesta edició, les presentacions s’amplien a més llocs del nucli antic, com també a diversos nuclis costaners del municipi, com són sa Tura, sa Riera i Aiguafreda.