Joan Serrano i la seva caldereta a l'estil de Begur guanyen el IX Concurs de Cuina Popular

La caldereta a l'estil de Begur d'en Joan Serrano va convèncer els paladars de jurat i públic i va ser escollida com el millor plat del IX Concurs de Cuina Popular de Begur, un acte que s'emmarcava dins de la Campanya Gastronòmica del peix de roca.  

This text will be replaced


Per participar només hi havia dos requisits: que les elaboracions fossin preparades amb peix de roca i que els cuiners no fossin professionals, sinó xefs ameturs que fessin els plats a casa seva. Amb tot això, val a dir que els vuit concursants que hi va haver no tenien com a principal finalitat la de vèncer, sinó la de convèncer a tots els curiosos que s'apropaven a tastar de forma gratuïta els diferents plats.

La decisió final però, més enllà del veredicte popular, la va prendre un jurat format per diversos xefs de coneguts restaurants begurencs, que no van dubtar en afirmar que més d'una de les creacions provades podria estar perfectament a les seves cartes.

L'acte d'entrega de guardons, en el que es va donar un segon premi als canelons de txangurro de la Mariona Pérez, també va ser aprofitat per obsequiar les millors composicions del IX Concurs d'aparadors, que se'l va emportar la merceria S'Agulla.