Begur es vesteix de primavera amb el segon "Begur en Flor"

Cada vegada és més freqüent que els diferents municipis celebrin la primavera engalanant amb motius florals i omplint de colors i vida els seus carrers i racons. Begur ho ha fet aquest any amb la segona edició del "Begur en Flor".
This text will be replaced
 
Els que s'hagin acostat a Begur al llarg d'aquest cap de setmana no només hauran pogut veure com comerciants , veïns i Ajuntament han unit esforços per vestir de flors la vila, sinó que hauran gaudit de tallers, actuacions de músics de carrer o exposicions de pintura i fotografia que varis artistes del poble han ofert de forma voluntària per mobilitzar tant econòmicament com culturalment el seu municipi fora del marc de la temporada d'estiu. 
 
Pel que fa a al pròpia decoració dels carrers, els comerciants hi han posat els recursos materials, però tot aquell que tingués un projecte imaginatiu per aportar-hi el seu gra de sorra ha disposat de llibertat creativa absoluta per fer lluir algun dels espais del municipi.
 
L'agenda d'activitats del Begur en Flor, que s'ha allargat des del divendres 27 fins al dilluns 30, s'ha vist completada per les ofertes gastronòmiques dels bars i restaurants així com amb un acte central el dissabte a la nit: una festa de disfresses de temàtica "Flower Power".