Jordi Bosch i Esther Nuñez guanyen el 4t Marnaton eDreams de Begur

Jordi Bosch, amb un temps de 1:25:13, i Esther Nuñez, amb 1:29:24, van guanyar el 4t Marnaton eDreams Begur, una travessia en aigües obertes amb un recorregut de 7 km que va unir les platges begurenques d'Aiguablava i sa Riera
This text will be replaced
 
La prova era la segona d'un total de quatre cites al llarg del litoral català integrades dins de la V Copa Marnaton. La primera estava programada a Barcelona, tot i que es va acabar fent al Canal Olímpic de Castelldefels, i les dues properes seran a Sant Feliu de Guíxols i Cadaqués, on hi va néixer Marnaton ara fa vuit anys amb la intenció de donar a conèixer la natació en aigües obertes. Avui dia el propòsit segueix sent el mateix i és per això que entre els nedadors inscrits s'hi van poder veure tant cares de primer nivell com esportistes amateurs.  
 
A Jordi Bosch i Esther Nuñez, que ha estat campiona del món en dues ocasions, els van acompanyar al podi Rafa Cabanillas i Mario Guillen, en homes, i Aida Bertran i Mireia Gómez, en dones. Tots els nedadors van reconèixer la duresa de la prova, culpa del fort onatge.
 
La prova reina de 7 km va comptar amb dues germanes petites: una de 3,5 km que sortia de sa Tuna i una d'infantil a les mateixes aigües de sa Riera.