Begur es prepara per una Festa Fajor amb moltes novetats

 La Festa Major de Sant Pere de Begur busca reinventar-se enguany per oferir una experiència única a ciutadans i visitants. La festa grossa al poble, que es celebrarà del 25 de juny al 3 de juliol, oferirà alguns esdeveniments tradicionals com el concurs de paelles, el ball de festa major o l’ofici solemne però comptarà també amb una línia trencadora per atreure una franja de públic més jove.
This text will be replaced
Entre les novetats hi haurà una foam glow party l’1 de juliol que portarà un festival de fluorescents de colors i escuma, una holy party animada per un dj el dia 2 o un tobogan urbà de 100 metres com atractiu principal el dia 3 de juliol. 
 
El tobogan urbà recorrerà tot el carrer 11 de setembre aprofitant la inclinació natural de la via i funcionarà durant quatre hores. 
 
El programa de festa major compta també amb altres novetats com són la celebració d’un sopar entre el concert i el ball de festa major al pati de les Escoles Velles amb l'orquestra La Chatta o un concert per commemorar la mort del mestre Enric Granados.