Més de 1.700 participants a la VII Marxa Puja i Baixa de Begur

 
Begur es va despertar molt aviat aquest diumenge gràcies als centenars de caminants i corredors que es van trobar a la Plaça de la Vila per donar començament a la setena edició de la Marxa Popular Puja i Baixa, organitzada pel Club Excursionista Els Perduts.
This text will be replaced
 
La multitudinària marxa, com sempre, estava pensada per ser feta caminant, principalment per dos motius: per una banda perquè els 14 quilòmetres de trajecte tenien molt desnivell i alguns trams no estaven pensats per ser fets corrent; per l'altra perquè la principal finalitat d'aquesta cita anual és la de recórrer els diversos punts d'interès paisatgístic que la Costa Brava dóna a la vila de Begur. No obstant, degut al sempre creixent món dels "runners", van ser molts els que van arrencar a córrer amb el so de la botzina inicial.
 
El recorregut va tenir un desnivell acumulat d'uns 1.000 metres i, amb sortida i arribada a la Plaça de la Vila, va passar per molts dels atractius naturals begurencs com sa Tuna, el Rec de ses Gralles, el Puig d'en Bona, sa Punta d'es Plom, Aiguafreda o sa Riera, entre molts d'altres. 
 
En el moment de començar la marxa eren al voltant de 1.700 les persones que s'hi havien inscrit. L'organització va valorar molt positivament  les dades de participació si bé es cert que va considerar que si no fos per la cita de les eleccions generals encara hauria pogut ser superior. Tot i no ser una prova competitiva, el primer en arribar va ser el begurenc Ricky Soler, amb un temps d'una hora i 21 minuts.