El parc infantil d'Esclanyà estrena jocs nous

El parc infantil d’Esclanyà, a tocar el centre cívic, estrena nous jocs, distribuïts en tres àrees. I els jocs que fins ara estaven a Esclanyà, a excepció del tobogan d’acer, s’han reubicat a dos nous espais, creant d’aquesta manera dos nous parcs infantils al municipi. Els dos nous parcs estan ubicats al camp de futbol de Begur i a la urbanització Residencial Begur.

Els nous jocs del parc infantil d’Esclanyà es concreten en una caseta amb tobogan i una figura amb molla, al costat de l’edifici; un joc d’equilibri i estimulació i un gronxador mini, a l’àrea dels més petits, i una tirolina d’acer amb un recorregut de 20 metres, un conjunt Olimpo amb una àrea de joc de més de 100 metres quadrats i un gronxador doble amb dos seients plans, a l’àrea dels més grans. A més s’ha arranjat i modificat tota la tanca perimetral del parc i al costat del tobogan d’acer s’han posat unes tanques per evitar que els usuaris baixin o pugin pel costat del tobogan fent malbé la vegetació i a l’hora tirant la terra cap avall.

El parc infantil del camp de futbol de Begur s’ha fet amb l’aprofitament de l’ànega amb els dos ànecs enganxats amb una corda, el xilòfon, el joc d’equilibri, els dos discos rodons amb molla i una figura de molla cavall. I el parc infantil de la urbanització Residencial Begur, amb el gronxador doble dos seients plans, el conjunt troncs d’equilibri amb moviment, una figura de molla cavall i un disc rodó amb molla. “Al costat del parc de Residencial Begur estem creant una zona de pic-nic”, ha recordat el regidor de Festes, Marià Renart. Els nous jocs han estat adquirits per la junta de govern, a proposta de l’àrea de Festes, a l’empresa gironina Park’s espais lúdics i urbans, que també fa el manteniment dels parcs infantils del municipi, per més de 20.000 euros.

A més, el nou govern va decidir, a principi de mandat, treure els dos jocs infantils que hi havia a la plaça Lluís Esteva i Cruañas i reubicar-los a la plaça Forgas.