Begur posa punt i final a la Festa Major amb un gran tobogan d'aigua

Com cada 29 de juny, amb la celebració de la Festivitat de Sant Pere, la Festa Major arriba al poble de Begur. Enguany, per concloure-la es va optar per una original manera d'encarar la recta final, i mai més ben dit, de les celebracions locals: un tobogan urbà d'aigua
This text will be replaced
 
Tot fent ús de dues veritats irrefutables (per una banda, que Begur té molt de pendent; per l'altra, que la llei de la gravetat no acostuma a fallar mai) l'organització de la Festa Major va sorprendre aquest diumenge a begurencs i turistes amb un llarg tobogan d'aigua d'un centenar de metres que baixava per l'Avinguda Onze de Setembre.
 
Més llarga que el mateix trajecte de l'atracció va ser la cua per participar-hi, i és que desenes de nens i d'altres no tan nens, amb l'ajuda de planxes, inflables, o del seu propi cos,  van voler baixar lliscant per un espai que habitualment recorren a peu o amb cotxe. 
 
Amb aquesta divertida forma d'acomiadar la Festa Major es va començar a posar punt  i final a un complet programa d'activitats al llarg de més d'una setmana en el que, entre d'altres, a Begur s'hi han pogut fer una marxa popular, divertir-se a la Fira d'Atraccions, menjar en sopars populars, ballar al ritme de l'orquestra, participar en concursos de paella, veure representacions de teatre popular, o assistir a una festa de l'escuma nocturna i un festival Holy. A més a més, el dissabte al Parc de l'Arbreda hi va haver una Nit Jove amenitzada amb els concerts de Festucs i Coverplay.