Begur té un superàvit d'un milió d'euros

Números positius en el tancament del presspost municipal de Begur pel 2015. El ple va aprovar per unanimitat el tancament d'uns comptes amb un superàvit de poc menys d'un milió d'euros.

This text will be replaced

El ple extraordinari d'aquest mes de juliol va servir per donar compte de l'execució d'uns números que van pujar als 10,9 milions d'euros i que han deixat un superàvit que sumat al dels exercicis anteriors deixa un romanent de tresoreria de 4,7 milions d'euros.

Pel que fa al compliment de les previsions, els comptes de l'any passat, va ser del 86% pel que fa a la despesa i del 95% pel que fa als ingressos. A mb tot, l'endeutament és de 3,3 milions d'euros, el que respresenta el 34% del presspost municipal.  Unes xifres, que sumades al pagament a proveïdors amb un màxim de 13 dies fan que el consistori compleixi amb les seves obligacions financeres.

En un altre ordre de coses el ple va aprovar les festes locals pel 2017. Seran el dia 5 de juny, Pasqua Granada i el dia 29 de Juny, dia de Sant Pere, patró del Municipi.