Begur ha d'arranjar el camí de ronda d'Illa Roja perquè l'Estat diu que no ho pot pagar

En pocs dies el camí de ronda en el seu pas per Cala Moreta, a l'Illa Roja, estarà arranjat. S'està treballant en estabilitzar els talussos que donen en aquest tram de camí de ronda per tal de garantir la seguretat dels usuaris.

This text will be replaced

L'actuació s'està fent arran dels desprendiments que hi van haver i que s'han detectat a través dels controls periòdics dels penya-segats del litoral begurenc. L'Ajuntament després de rebre la negativa de Costes de l'Estat d'arranjar l'espai per manca de pressupost ha decidit abarcar l'actuació ells mateixos. Costes va proposar a Begur tancar aquest tram de camí i no reobrir-lo fins que hi hagués pressupost per fer l'arranjament.

Des de l'Ajuntament consideren que aquest és un punt del camí de ronda molt transitat i que no es podia tancar l'accés durant la temporada.

L'actuació d'estabilització consisteix en posar malla metàl·lica en els llocs de despreniments i reforçar o canviar part de la col·locada el 2005. L'arranjament puja un total aproximadament de 59.600 euros, És la segona vegada que l'Ajuntament de Begur ha d'abordaruna actuació d'aquestes característiques, la primera va tenir lloc el 2005.