Es presenta l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Begur

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Begur va quedar inaugurada de forma oficial aquest diumenge amb un acte institucional a la sala de plens municipal.
This text will be replaced
 
Tot i que l'entitat va quedar reconeguda oficialment pel ple de l'Ajuntament el passat mes de febrer i que els membres del cos ja han participat en diversos actes les darreres setmanes, com la Marnaton, la Marxa Puja i Baixa o el tobogan d'aigua urbà, va ser aquest diumenge quan l'associació va ser presentada en societat per l'alcalde Joan Loureiro i el regidor de Governació Martí Aldrich. Des del Govern Local, molt interessat i agraït de poder comptar amb un cos així, s'ha treballat colze a colze els darrers vuit mesos amb els voluntaris impulsors de la iniciativa per poder implantar la Protecció Civil amb celeritat a Begur.
 
El cos de l'Associació de Voluntaris de protecció Civil de Begur, entitat sotmesa a l'autoritat del cap de la Policia Local municipal, està integrat per onze membres, deu homes i una dona, i compta amb dos vehicles propis, un cotxe i una moto. La seu de l'entitat es troba al recentment rehabilitat espai del Mas d'en Pinch. 
 
Begur és el vuitè municipi baixempordanès que incorpora els serveis de la Protecció Civil, després de que ja ho haguessin fet La Bisbal, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Forallac, Palafrugell, Pals, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro.